Saturday, August 15, 2009

EM-FF (Fermented Fish)

EMប្រភេទនេះគឺល្អសំរាប់បំប៉នស្លឹក វាមានលក្ខណៈជាTonicហើយផ្តល់នូវសារធាតុ​នីត្រូសែនទៅអោយរុក្ខជាតិក្នុងកំរិតយឺតៗ។ ការប្រើប្រាស់ទៅលើកសិផលវានឹងបង្កើនបរិមាណជាតិស្ករខ្ពស់ ហើយបើសិនយើងអនុវត្តន៌ជាប្រចាំនោះ​ វានឹងជួយអោយផ្គត់ផ្គង់នូវបាក់តេរី Photosynethetic​និងអាស៊ីដអាមីនូជាច្រើន។

របៀបបង្កើត EM-FF

សំភារៈ

    • EMដែលមានគុណភាពល្អ៣%
    • បរិមាណស្កររឺរងូ៣%
    • ទឹកស្អាតដែលគ្មានជាតិក្លរីន
    • បរិមាណត្រីរឺអាហារធ្វើពីត្រី ជាពិសេសត្រីសំបុរខៀវ ១០%
    • សីតុណ្ហភាពពី ២០ទៅ២៥អង្សាសេគឺល្អបំផុត ពី១៥ទៅ៣៧អង្សាសេអាចទទួលយកបាន

ការរៀបចំ

  • ត្រី រឺអាហារដែលធ្វើពីត្រី​(កាប់រឺចិញ្ច្រាំទំហំ២សម) ដាក់ទៅក្នុងធុងដែលបិទជិត
  • សូមលាយEM និងស្កររឺរងូជាមួយទឹកក្តៅល្មមហើយកូរអោយសព្វ
  • សូមបិទធុងអោយជិត
  • សូមយកធុងដែលបិទជិតដាក់អោយចំពន្លឺថ្ងៃ ហើយនេះគឺជាEMតែមួយគត់ដែលត្រូវការពន្លឺថ្ងៃដើម្បីបងើ្កតជាមេ​ ការធ្វើបែបនេះនឹងធើ្វអោយបាក់តេរីប្រភេទPhotosyntheticមានកាន់តែច្រើន
  • សូមកូរវាអោយបានទៀងទាត់ដើម្បីអោយអស់ហ្កាស

EM-FFដែលល្អ

  • វានឹងរួចរាល់ក្នុងរយៈពេល​​ ១ខែ
  • កំរិតPhត្រូវស្ថិតក្នុងកំរិតពី​៦ទៅ៧
  • សូមបាញ់នូវល្បាយនេះក្នុងកំរិត១:១០០០ទៅ១:៥០០ ប្រសិនបើវាមានក្លិនខ្លាំសូមបន្ថែមEM២៥%មុនពេលបាញ់
  • EM-FFអាចរក្សាទុកបាន១ខែ

ការប្រើប្រាស់EM-FF

  • បាញ់ទៅលើរុក្ខជាតិក្នុងកំរិត ១:៥០០ទៅ១:១០០០
  • កំរិត១:៣០០បាញ់លើដី

No comments:

Post a Comment