EMប្រភេទនេះគឺល្អសំរាប់បំប៉នស្លឹក វាមានលក្ខណៈជាTonicហើយផ្តល់នូវសារធាតុនីត្រូសែនទៅអោយរុក្ខជាតិក្នុងកំរិតយឺតៗ។ ការប្រើប្រាស់ទៅលើកសិផលវានឹងបង្កើនបរិមាណជាតិស្ករខ្ពស់ ហើយបើសិនយើងអនុវត្តន៌ជាប្រចាំនោះ វានឹងជួយអោយផ្គត់ផ្គង់នូវបាក់តេរី Photosynetheticនិងអាស៊ីដអាមីនូជាច្រើន។
របៀបបង្កើត EM-FF
សំភារៈ
- EMដែលមានគុណភាពល្អ៣%
- បរិមាណស្កររឺរងូ៣%
- ទឹកស្អាតដែលគ្មានជាតិក្លរីន
- បរិមាណត្រីរឺអាហារធ្វើពីត្រី ជាពិសេសត្រីសំបុរខៀវ ១០%
- សីតុណ្ហភាពពី ២០ទៅ២៥អង្សាសេគឺល្អបំផុត ពី១៥ទៅ៣៧អង្សាសេអាចទទួលយកបាន
ការរៀបចំ
- ត្រី រឺអាហារដែលធ្វើពីត្រី(កាប់រឺចិញ្ច្រាំទំហំ២សម) ដាក់ទៅក្នុងធុងដែលបិទជិត
- សូមលាយEM និងស្កររឺរងូជាមួយទឹកក្តៅល្មមហើយកូរអោយសព្វ
- សូមបិទធុងអោយជិត
- សូមយកធុងដែលបិទជិតដាក់អោយចំពន្លឺថ្ងៃ ហើយនេះគឺជាEMតែមួយគត់ដែលត្រូវការពន្លឺថ្ងៃដើម្បីបងើ្កតជាមេ ការធ្វើបែបនេះនឹងធើ្វអោយបាក់តេរីប្រភេទPhotosyntheticមានកាន់តែច្រើន
- សូមកូរវាអោយបានទៀងទាត់ដើម្បីអោយអស់ហ្កាស
EM-FFដែលល្អ
- វានឹងរួចរាល់ក្នុងរយៈពេល ១ខែ
- កំរិតPhត្រូវស្ថិតក្នុងកំរិតពី៦ទៅ៧
- សូមបាញ់នូវល្បាយនេះក្នុងកំរិត១:១០០០ទៅ១:៥០០ ប្រសិនបើវាមានក្លិនខ្លាំសូមបន្ថែមEM២៥%មុនពេលបាញ់
- EM-FFអាចរក្សាទុកបាន១ខែ
ការប្រើប្រាស់EM-FF
- បាញ់ទៅលើរុក្ខជាតិក្នុងកំរិត ១:៥០០ទៅ១:១០០០
- កំរិត១:៣០០បាញ់លើដី
No comments:
Post a Comment